Mitt tävlings bidrag:


Har gjort en ny design på min vanliga blogg.

Klicka HÄÄÄR så får du se min nya design som jag gjort på min blogg.
 
tjuvtitts bild:

KOM TILL BAKA IMORGON ISTÄLLET

Hej jag fixar lite med designen så hejdå, vi ses imorgon!

Blogloving.

Hejsan, försökt blogga hela dagen men det har inte gått. Förlåt för det men i alla fall Jag tänkte berätta om vilka jag följer på blogloving, dom är nio glada tjejer som jag gillar mer eller mindre att läsa.

Jag följer:
Caty testad, caty.nu
För hon är en härlig tjej som är sjukt awesome, cool klädstil, bra självförtroende tips, hon har otroligt vacker röst (liknar Mellissa Horn), och massor mer. Hennes blogg gör mig glad, ingen dag blir dålig om man läser Caty Testads blogg. Så jag tycker du också ska göra det!

Michaela Nilsson, Keela.se:
Jag följer Keela.se för hon gör mig glad och posetiv, hon bloggar om livet, outfits, hello Kitty och mycket mer. Keela (som hon kallas) är så himla cool, ingen dag är den andra lik på Keelas blogg. Så jag tycker även du ska läsa den!

Mikaela, brabloggdesigner.blogg.se:
Jag följer henne för att få bra blogg tips, gör det du också om du vill få tips.

Moa Muderesse, epicfaiil.myshowroom.se:
Jag följer henne för jag gillar hennes Emo/screen style, hon är grym. Hon bloggar om allt i mellan himmel och jord men, mest självförtroende å sånnt. Tycker även du borde läsa hennes blogg du också!

 Johanna, hofh.se:
Jag följer hennes blogg för hon har OTROLIGT bra gimp tips, hon har snygg stil. Och jag älskar allt hon bloggar om, tex. Självförtroende, vardag, tips, och mycket mer.
Läs hennes blogg du också, för hon är sjuk apig (Inge neggativt).

Elvira Ryd, kandylandy.se:
Jag följer henne för hon är coolt rymdig, och för hon bloggar om så mycket olika saker, tex. Sälen hennes katt, självförtroende, tips och mycket mer. Det är grymt att hon heter samma som mig. Läs hennes blogg du också!

Ellenor, lardigteckna.blogg.se:
Jag följer hennes blogg för att hon är så otroligt duktig på att teckna, hon är en fin tjej som är 19 år. Tycker du också ska läsa hennes blogg, uppdateringen på hennes blogg är inte det bästa tyvärr.

http://rodeo.net/tattoologist:
Jag följer den bloggen för att det är så coola tattos där, kika in där du å!

16 Juli, måndag, Dag 29.

Jag (Ella) är inte hemma än men längtar hem! Nu är jag i Österriket och har besökt 12 länder under 5 veckor! Nu har jag mest bara vandrat, varit med hästar och får, spelat gitarr (fixat nya strängar för dom jävla tjuvarna gjorde sönder dom!) och nu har vi träffat några vänner från Järvsö här. Jag och pappa har även rest med dom till Thailand för några år sen. Att ställa om tempraturen är nog jobbigast! I Spanien är det runt 30 35 grader och nu är det runt 10 och uppe på Alperna är det minus! Man fyser ju arsle av sig! Det var 5 dagar sen jag och Elvis skildes. När vi skulle ut ur Italien den Dan så fick vi inte komma in i Schewiz genom tullen för vi vägde 4 ton för mycket... 4 ton hit och dit, de är ju som en elefant för mycket. Så vi åkte vidare så nästa dag åkte jag och pappa igenom en annan tull och då var det okej med en elefant för mycket. På våran camping finns det en pub som är väldigt populär tydligen och där sitter det gubbar dygne runt! Varje gång man kommer dit så sitter det minst 5 st där och super.. Snacka om att ha problem! -,- Sitter fortfarnande vid min mobil så Inga bilder tyvärr.. Får lägga ut alla bilder sen när jag kommer hem så kan jag lägga ut en till Bildbomb! Får hålla ut XD KRAMISAR!

I'm home!

Hallå Sverige! Har kommit till Sverige nu, härligt men kalt. Tänkte tipsa lite om min andra blogg som jag bloggar om vardag, Självförtroende tips, Outfits, 10 saker ni inte visste om mig, Min nya stil, Tips, Dagens hiss och diss, Frisyrer, Fototips och mycket mer! Den heter: http://viraan.blogg.se/ hoppas ni kikar in på den åh! Nästa projekt på bloggen är video på när jag var på ett teriatorum i Italien, spännande? Bara ni som vet det som läser bloggen ifall ni läser bloggen! Senare när jag köpt en ny dator för försäkrings pengarna så ska jag ta och lägga upp dom efterlängtade videosen, den som väntar på något gott väntar aldrig (alltid) för länge. Kramar Elvira


Punkt 1, Göra en titanic

Vi flöt fram på vattnet när vi stod där med Titanic stuk. Vi hade precis varit i Venedig när vi fick en sån där Titanic kick! Får se om bilden kommer fram vi mobil men annars får ni se när jag kommer hem annars.

Stjärnklar kväll!

Elvis kan till och med klättra upp på taket för att få Internet! HON tog den SVVÅÅÅÅRRRAAAAAAA vägen upp genom takluckan medans jag tog steeeeegggggeeeennn!!! Nu sitter vi på taken mitt i natten (fnisss). sssssshhhhhyyyysssssshhhhhh ingen vet nåt!

Dag 20, fredag

Ni som inte redan har hört det så har vi fått inbrott i husbilen.. Så vi har inga datorer eller så många bilder kvar, så att blogga kommer att bli lite svårare men det ska nog gå ändå. Vi åkte då till Pisa för att checka in de lutande tornet. Vi köpte en biljett där för att kunna promenera upp i tornet och det skulle vi får göra 15.10 och då var kl typ 2. Då åkte vi en shoppingrunda. När vi då skulle lämna sakerna i husbilen för att sedan åka tbx för att komma upp i tornet så hade vi haft inbrott. Pappa som var först in i husbilen svor högt och sa med en suck att det hade varit inbrott! Man såg det ändå ganska tydligt när man själv stack in huvudet, alla sakerna var liksom på golvet, alla skåp öppna och soffkudden var liksom uppvikt. Det såg ut som Elvira skulle hitta sin outfit för dagen enklare sakt! Haha hon är precis som en rånare när hon ska välja kläder godnatt på er nu!

Punkt 5, klä ut oss

 
Hej häromdagen så klädde jag och Ella ut oss till katter och gick ut på byn i Spanien (Blanes). Det var inte speciellt kul egentligen men aja. Roligare med ansiktsmasken! Då gick vi med en handduk runt kröppa och lite rul i håret och som pricken över i en vacker chokladmask över hela fejan. Men iallafall, när vi gick där på byn då lät alla som katter när vi kom i närheten. Vi drog till oss mycket uppmärksamhet!

Dag 11, 12, 13, 14, 15 å 16. Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag, Måndag å Tisdag.

Hej! för några dagarr sedan så satte jag mig för att skriva om allt som hände när vi var i spanien, för att ella var och red på massa Caballos. Men det licksom blev så att jag inte kom på vad jag skulle skriva. Men då tänkte jag att jag kan skriva om en dag i taget så blire lättare. Så då började jag skriva för varje dag. Men det liksom hände samma saker dag in och dag ut. då tänkte jag att jag kan ju skriva om det vi gjort på alla dagar i en text. men det blev bara konstigt. så jag valde att göra en lista.

 

Allt vi gjort dom senaste dagarna i spanien(torsdag-tisdag)

Shoppat.

Fikat.

Myst.

Snackat.

Chillat.

Tittat på ANDRA AVENYN och ARNE DAHL.

Läst.

lyssnat på ljudboken 14 år till salu.

 

Sen kom jag på att det är en speciell dag jag vill berätta om.

Dag 15. Måndag.

Idag är det en sådandär måndag som börjar med en Jordbävning och sutar med en begravning. Jag och Ella hade sovit i Mats fjälltält Natten mellan söndag och Måndag. Så vi vaknade av att det var 800 grader i tältet. INGE MYSIGT. Men då pallade vi inte vara kvar där så vi gick upp. Precis då när vi kom upp så åkte Mats iväg med den trasiga bilen till värkstaden. Ni förstår Mast är så duktig på att köra sönder bromsarna på bilen. I alla fall så har jag och Ella inte lärt oss att starta gasol kötet/grillen så vi grejade och prövade, inget funkade.

Men då kom jag på (det geniet jag är) att vi kan steka äggen på stekpannan med värme från solen. Så vi smörade stekpannan och smöret smölte så vackert. Sen hälde vi upp ägget och det kan jag lova er, gör inte de (alltså steka ägg på solen) det går bara jätte dåligt.

Men då tänkte jag att jag kan ju ringa å fråga Mats hur man startar de. Men han svarade inte. Vi åkte och frågade om det fans ett kök man skulle kunna låna någon stans i receptionen. Fans inte....

Efter 10 minuters tänkande med hunrig mage, kom jag på de. Den smartaste iden ever! Att man kan steka ägg i Ellas toast maskin. Så smart jag är ju! Vi hade ju faktiskt ström! Det gick och blev himla gott, så goda ägg har jag alldrig ätit.

Ni förstå när jag väll har bestämmt mig så ska jag ha det.

Sen så gick vi och sol/badade lite. Eftermiddagen så grejade vi med vår lista (kommer upp snart). På kvällen så pratade vi med 4 skottar. trevliga! Den natten sov vi under bar himel, MYYYYYSIGT.


Punkt 9, ramla ur en kanot/kajak

 
Hejsan! 
Ni vet När vi var i Frankrike så hade vi kul, vi paddlade kanot en dag ju. Och då passade vi på att ramla ur den eftersom det var en av våra saker vi ska göra. Video beviset kommer när jag är hemma i Sverige igen och kan redigera den. Kan inte göra det här eftersom Ella har förstört min dator med en handduk... Hur hon nu lyckas.. -,-

Punkt 13, skrika våra älskades namn.

 
Tjeenare! 
Ni kommer ihåg att vi var i eiffeltornet när vi var i Paris, det var ju där vi skulle skrika våran älskades namn. Och det gjorde vi men liksom Ella förstörde ju min dator för några dagar sen, natten då vi sov under bar  himmel. Ella blev lite glad i hatten i sina rörelser så hon tog en handduk och RÅKADE träffa datorn så att den inre skärmen sprack. Så vi kan inte redigera filmen förens jag är hemma.
Men ni får stå ut och vänta!

Ragga på någon uppgiften.

Hejsan tjena hallå hallå!
Vet ni vad vigjorde igår? Vi var jätte busiga..
När vi hade klätt ut oss (berättar senare hur degick) så ställde vi oss bakom en buske i närheten av badvakten. Vi lät som små katter, han blev förvånad och tittade fram och tbx. Sen fick han syn på oss och då skyndade vi iväg.
 
Å det var vårt ragg!
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!