-

-


Puff: Rösta!!

jag var på JC i Birsta City i helgen och blev stailad av en modebloggare. Jag fastnar inte så bra på kort om jag vet att jag blir fottad, men nu är det outfiten ni ska rösta på. snälla gå in och rösta på http://birstacity.se/birstacitymode/ så hjälper ni mig vinna 1000 kr :D
skulle glädja mig nå otroligt!!
Puss och kram // Puff <3



Lycklig tjej!

Hej! som ni kanske redan vet så hade vi inbrott i husbilen när vi var i italien i somras. Det var en hämsk händelse men i alla fall, nu när jag fått försäkringspengarna ska jag köpa en ny dator. Och det innebär att jag kommer kunna blogga med, super bra ju!
Just nu funderar jag på om jag ska välja den här datrn:
Den datorn kommer från den här sidan/butiken

Boost

-


Halloween tävling

Hej, tänkte tipsa om en tävling som är på http://brabloggdesigner.blogg.se">http://brabloggdesigner.blogg.se">http://brabloggdesigner.blogg.se">brabloggdesigner.blogg.se
Man ska redigera en oredigerad bild i photoshop/gimp så läskigt som det bara går. Jag gjorde mitt bidrag i photoshop.
Tävla du också här: http://brabloggdesigner.blogg.se/2012/november/tavling-photoshop.html">http://brabloggdesigner.blogg.se/2012/november/tavling-photoshop.html">http://brabloggdesigner.blogg.se/2012/november/tavling-photoshop.html%3C/a%3E">http://brabloggdesigner.blogg.se/2012/november/tavling-photoshop.html

Mitt bidrag:


Puff:offpist skidor!

Jag har blivit lite intresseard av offpist skidor och vad som är så coolt med dom.
 
 
Och så kan man ju även se skillnad på vanliga och offpist
 
 
¨Dom är mycket smalre som du kanske ser och har inte lika mycket spenst. Man kan även lyfta upp pinningen så att man kan gå uppför utan problem.
 
 
Det finna även annan utrustning som är jätteviktigt om du ska åka där det finns laviner. Då behöver man spade för att kunna gräva upp någon annan ifall faran skulle vara framme, även spanar pinnar som du kan sticka ner i snön för att veta exakt var människan befinner sig och så spaner. Den är på under hela åkturen och om nu någon skulle hamna under snön så kan man slå om sin egen spanare på "sök" och hitta sin kompis.
 
Det finns några j**vla specialare också som är jätte böjda men sånna är inte det här.
Att åka offpist är någonting som jag måste prova på innan jag dör!! :3

Uppror mot miljöförstörare i Avesta

http://player.videofy.me/player.swf?videoId=678860
                        Klicka åvanför!!!
 
Jag och Piff med flera var på miljötinget 2012 i Avetsa (en bit ifrån Gävle). Där var vi i tre dagar och lyssnade på massa föredrag om miljön, roliga framträdanden, komedi stand up (Piff kommer lägga upp en video sen om honom) och massa mer! Superkul iallafall. Sista dagen så gick vi in i stan och protesterade mot bilar bl.a.
Vi stoppade upp trafiken för vi gick på vägarna och bilförarna blev jättearga på dom XD
VI delar med oss av denna video till er MVH Piff och Puff <3

Min och Piffs grupparbete :3

jag och Piff har gjort ett grupparbete på skolan. Vi har gjort fjällen i miniatyr :3



puff: pappa stayle

otroligt onödigt att ha mikrolock på en tacobrödpåse..

Puff har gjort pizza! :3


Puff: Bollnäs utflykt!

Jag och piff var i Bollnäs igår. Hon kom ju hem från Finland igår så då var vi ju tvungen att vara någonstans förutom i Ljusdal, så Bollnäs blev det. Super gullig liten stad.
Vi gjorde då en liten utflykt till Åhlénstaket där parkeringen är och hade det gött med lite godis som vi hade köpte innan :3

Njuter av lovet

Hej! Tänkte bara göra ett inlägg så ni vet att jag lever, jag bloggar från mobilen så det blir Inge bra. Määän, det skiter jag i!
Jag trivs här i Finland, och tar faktiskt och åker till båten 1 timme och 40 minuter och då blir det hemfärd! Är visserligen inte hemma förrns imorgon men ändå!! Imorgon ska jag träffa Puff, för första gången på en vecka! EN HEL JÄVLA VECKA! Sry för språket.
Kommer göra ett bildspel nästa vecka på hela mitt lov, då får ni veta hur jag har det :)

Puss!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!