Piff: bästa helgen på länge.

Hej! Hur har ni haft det? Bra? Dåligt?
Jag har haft det grymt, fredagen var jag hemma bara. Tanken var att jag och syrran skulle lana men jag somnade typ 22 elr nå så det blev inget av med det. Lördag morgon/förmiddag var jagad faster på föne flygfält och hick med hundarna. Ella kom hit vid 13.30 eller nå. Vi bakade super goda muffins, receptet kommer imorgon. Jag och Ella somnade sent. Och vaknade ännu senare.. Hehe.. OVANLIGT menar jag ;)

Hörs imorgon måndag.


Dagens citat.

-


Piff; Nu, MYYYYYYYS!

Hej! ligger och tittar på filmen studio sex, en av delarna i serien som Nobellstestamente är med i. Spännande. Hopade discot som var planerat ikväll, orkade inte.. Och ville bara titta på film och spela dator hela kvällen. Idag så har jag varit jätte duktig och kopplat in min Dator i tv:n, enkelt med allt på en plats!

Kraaaaaaaam!


Puff: Fjällen i Rogen! Fjällbomb typ.

 
 
Efter vandringen skulle jag packa upp, men att göra resten årkade jag inte. Pappa sa packa upp inte packa och och städa därefter :)
 
 
 
Dom dära oranga markeringarna följde jag och Anton efter. Vi gick vilse två gånger så vi fick ropa efter pappa och Mark för att hitta stigen igen. Det var bara när jag gick först som det hände :3
 
 
Dejavu!
Sådär hände det med Piff också när hon ramlade och stuckade foten. Att se någon ligga på marken med bara nån milimeter ifrån trädet med huvudet gör en lite nervös. Smidiga Anton. Antons replik: "Jag är inte klumpig utan lika smidig som ett kylskåp!" XD
VI vandra i prencip 2 mil på stenar  av 3,5 mil
 
 
Nästan framme efter 18 km sträckan. Anron ville bara gå imål och blev lite trött på mig som ville ta kort XD. Typiskt Svensson!

Piff; MYYYS!

HEY!
Jag sitter hemma hos pappa nu å tittar på Johan falk, Och JA JAG ÅKTE HIT IDAG! wii vad det var länge sedan. 
Å Idag kom även min bästa hund hit, hon ska bo här i en veckan nu. Shiiiiiiit vad skoj. (För er som inte vet Heter min hund stina, och hon bor hos farmor och farfar fast hon är MIN).
Okej, nu ska jag mysa lite framför filmen. Och om typ 5-10 minuter pausar jag, ducshar och går ut med hunden fram och tillbacka. tittar klart på filmen i pyamas. Jag ska också passa på och berätta att jag har stoda förväntingar på framtiden! 
 

Nobellstestamenta - del 1

 

Mörkt i garderoben?? Ne, mörkt i ryggsäcken/påsen!

Jag har nu varit och varndrat i fjällen (Rogen) i tre dagar och har gått 35 km!!! Visst är man bäst XD! Ne men jag har varit utan min dator och utanför all "sivolisation" (Stavning och jag är ikke kompisar) och då bryr mig sig tillslut inte vad mna har på sig.. Men lite koll borde man ju ha, iallafall om det är bakåfram eller upp och ner.
Så nu när man är hemma och pillar sig i sängen, eller ne, eller bara ska ta av sig byxorna för sovdags så ser man till sin förvåning eller piniga stituation att troserna är utochin!! Men det var faktiskt inte mitt fel utan Antons, ne kan
nog inte skylla på han nå mer. Ne men jag har ju bott i en fjällstuga utan el och hade inge lyse i taket så inte såg jag när jag klädde på mig trosorna eh! Det var ljusets fel! ne men okej, det var delvis mitt fel som hade mina tosor fel, eller säger man kke underkläder??.. Men jag är säger alltid som det är, ne det gör jag väll inte men jag skäms inte över att säga trosor! TROSOR trosor TROSOR och trosa :3. Ne men jag blir lite sur på bloggen som inte vill byta design och eftersom jag inte kan och Piff är LAT när det gäller sånt så vet jag inte när det kommer upp. LOVAR, kommer att visa hela värden den då!! Puss och hej leverpaj! Ne lever, gud så äkligt!
 
Eftersom min dator laggar så inga bilder, tyvärr! JO en får ni, dan innan fjällen! :0
 
 
 

NEW!

VAD TYCKS?

Piff: BARA FÖR JAG ÄLSKAR DIG PUFF!

En låt som inte äns till helften beskriver vår vännskap! JAG ÄLAKAR DIG, vad som än händer!

CLARA

 
 
En video jag och Puff har Garvaat åt så mycket. Titta på henne om du vill ha det lite kul ↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Nytt och fräscht påväg!

Följ min blogg med Bloglovin 
 
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Godmorgon ❣☻☯

Godmorgon, jag vaknade tio över sex! Ett helt under, snart ska jag ta och kila iväg till skolan. Å idag ska jag träffa PUFF! Wii har inte träffat henne sen i TORSDAGs, en evighet sen. Hon är en riktig skot hög ;)))))

Kanske uppdaterar på rasten, om jag hinner. Annars får ni vänta, puss!

Ps. Lekte lite med min nya App, SKOJigt!


Piffs vecka:

Vad jag hittills har planerat in nästa vecka.


Månadens dunder.


Helt otroligt!

Nu så har syrran varit hemma i 24 timmar och ska iväg igen! hon har rest i 7 timmar med tåg och har varit hemifrån i 3 veckor. Nästa gång hon kommer hem är om 7 veckor, not okej! Men jag sticker till pappa idag, nu när hon åker.
 
Men en sak jag har funderat på länge är att skriva en riktig bok om mitt liv, iallafall min barndom.
Hur svårt det är med kärlek, vänskap och hur mycket man inte vill förlora dom. Men jag kommer inte visa den för någon förän jag slutar 9:an iallafall och har flyttat ifrån min lilla ort. Men om att skriva om mitt liv som tonåring har jag drömt om otroligt länge så jag tänkte börja nu snart.
 
Där boken kommer ut först är nog på bloggen om ni skulle vilja läsa den sen. Men jag ville bara berätta att jag kommer börja skriva! XD
 

                                                                  achieve your goals!
 
 

Piff: God morgon!

Hej! jag har haft en sjukt mysig helg.
På fredagen så var jag med mina vänner Moa och Nicha på Kläppa fritidsgård.
Vi åt kebab och cillade, Jag var lite kreativ och byggde en grön barbapappa i pärlplattor.
Blev en tidig kväll, hoppade i säng vid halv 11.
Igår vid nio på morgonen skjutsade mamma mig hem till faster, vi grejade och donade.
Åkte på Dollar och hanlade godis för mer än 200 kr.
Hemma vid klockan tre så somnade jag när jag låg och titta på film, jag hade så OTROLIGT ont i örat.. igen...
Vaknade, åt, somnade, bytte från soffa till säng, somnade om igen.
Gick och la mig redan vid nio den kvällen och sov till 11.
Nästa vecka blir det skolfoto! wii jag vet inte om det är måndag eller tisdag? det får vi se ;)
 
Lunch time, Hade /piff <3
 
Här är fasters två hundar, Shäfern Axess och Basertownen Julia. ^^

Igår kväll, Piff: innan jag dör ska jag...

... Köra stritsvagn, för det värkar otroligt COOLT!

Med det säger jag GODNATT


Slappnar av, iallafall försöker..

Idag skulle behöva vara min "ta det lungt dag" för att jag ska vara utvilad till nästa skolvecka men nu är raka motsattsen. jag gick upp 7 imorse för jag åkte natt tåg ifrån Skåne igår, var hemma runt 2 och sen så fick jag slå in mammas present. Hon har ju fyllt år i torsdags men vi skulle fira henne idag för att syrran är hemma nu. Att slå in presenten var inte så bara, tog lite tid. Sen ska jag laga maten och innan jag ska göra det så ska jag städa mitt bombnedslag till rum och packa inför några veckor med pappa.
Har en fullbockad dag men vill inte börja med rummet (fast jag måste).
 
Det jag ville skryta om nu är att min syrra Hilda har kommit in på en "häst skola" som är på elit nivån nere i Skåne. Såklart är det Flyinge jag pratar om! Det ända jobbiga med det är att det inte går så många bussar ut dit och vill man in till stan på kvällen får man gå 5 km. Det gjorde jag och hilda igår och vi hade 20 min på oss (trodde vi) för vi skulle hinna med bussen. Vi hann ju inte med den vi tänkt, men det var för att Hilda hade tagit fel på en timme så vi var där för tidigt. Som tur var det så gick det en tidigare buss också. Men att kolla på klockan minst 50 gånger under 20 min och inte märka något tills man checkar den 51  gången så ser man att vi var i godo med en timme..
 
Men iallafall, hoppas jag hinner bli klar med allt inom 3 timmar, då är jag awosme! Måste kila// Puff <3
 
 
 

Ska till Skåne!

Ska till Lund imorgon och ska upp 4.. Men jag slipper skolan och får åka tåg hela dan i precip, men ingen skola som sakt! Jag ska då träffa Min syrras kompisar som går första året, alltså ettor! Haha, lika kul varje gång XD.
Det som är lite drygt är att syrran aldrig kan lära sig hur gammal jag är. Jag tror aldrig hon har sakt min rätta ålder nått år, och när hon väl har vant sig vid min ålder så fyller jag ju år igen! Vilken suprise va! Så nu har ju Hilda sakt att jag är 13 då.. såklart! Men jag är ju faktiskt 14!! Catorce!!
 
Jag ska visa dom att jag inte är nån liten skitunge, utan bara när jag vill det. Jag ska komma på något riktigt skämmit som syrran ska råka ut för (för att hon sa att jag var 13) om jag är på bushumör!
Bloggar så fort jag är tbx vid datan! Hörs när helgen närmar sig slutet!
Kramis från Puff XD <3
 

Brun utan sol

Hej! Jag tänkte tips om denna super gulliga tjejs blogg, jag började följa henne på blogloving och Videofyme för inte så länge sedan. Men har redan uträckt hur trevlig hon värkar vara.
Och just nu i 25 minuter till så har hon en tävling om brun utan sol.

Här är hennes blogg: http://angelica.blogg.se/

Godnatt


Snacka om Stenkoll!


Idag var jag hos Piff efter skolan. Vi hade Mys och käkade innan vi gick till Malte (våran klasskompis).
Där var vi en stund och tittde på den skönaste youyube komikern Claraslife och garvade!
Det var ju föräldrarmöte så jag skulle möta mamma där och sen skulle vi åka hem. Så sitter i i bilen och håller på att pratar om mat och lite så. Väl i Delsbo och ska beställa mat på 11:an och väntar på att få dom för att åka hem så frågar mamma "Åt inte du något hos Elvira?? kl är ju 9, du måste ju vara utsvulten" När jag känner efter lite och tänker så är jag ju inte utsvulten och så kommer jag på jag har ju redan har ätit middag.. Snacka om att ha Stenkoll!!...
 
 

Even If they are weird!  // Puff <3
 

You´r my bestfriend Piff! <3


8 september (igår) Puff Otursdag!

Idag så hände lite saker på Hudik marknaden+ lite saker hemma Listan:

- jag skulle köpa jätte fina tights men dom var för korta..

- Piff, jag och mamma skulle käka mat på marknaden. När vi satte oss ner med maten så tappade jag kycklingen så den rulla upp på armen och tillbaka på tallriken. Mamma hade kollat bort den sekunden så först så såg hon en ren dotter, och i nästa en full med dressing! Mamma bara sa "men Ella" med det där var väll onödigt rösten, sköt undan min såsiga arm och torkade av plasten på hennes blommor! Gullig mamma jag har då!

- jag sprang ut från ett stånd (hihihi) och råkade springa in i en gammal gubbe med rullator!.. Faktiskt första gången!

- på vägen hem från Hudik, nästan hemma så sa Elvira att jag skulle behöva ett par svarta knästrumpor. Jag som hade sätt några as snygga men ångra mig, men när hon sa så så ångra jag mig igen.. Åååhhh

- när vi skulle mata kaninerna så råkade jag dremma hugget i kaninburen...

- när vi skulle plocka gräs till våra älsklingar så attackerade en insekt mitt face så jag nästan ramlade bakåt! - vid matbordet så hällde jag upp mjölken, hälften av mjölken i glaset och hälften på bordet...

- när kaninerna skulle få vatten råkade ha på full stråle och sprutade upp allt i ansikte och resten av mig

- skar upp en paprika och mitt finger samtidigt, men det jobbigaste var att paprikan skulle slängas för den var gammal..

- när jag skulle gå och snyta mig reste jag mig upp för snabbt så jag blev lite yr så jag missade dörröppningen!

Piff var med mig hela tiden men inget oturligt hände henne! Utan hon hade väldigt roligt åt allt jag gjorde. / Puff


Är lite osäker!..

försöker bestämma vilken "hejdå" jag ska välja.
Ni får gärna komentera om vilken ni gillar bäst! XD
Den med Blå text eller Vit :3/ Puff <3
 
 
 


 
 
 

småkik! XD



Här har  ni ett småkik av vår nya header! /Puff <3
 
 
 
 

Måste använda bloggen!

Hej påer alla knäppisar! Puff här (Ella)!
Får nu använda bloggen som bildöverförare till skolans arbete =3
 
 
ÅÅh här har du min lilla telefondebut!
Min först mobil nånsin håller bättre än min Xperia!
Fatta coolt. Men nu är det stenåldern som gäller tills jag får en ny...
Help me Dady!!!
 
 
 

Fortsättningen av bildbomben! XD










Awsome klass jag har va som alla klara av den där vandringen med super mys på köpet! :3

Bildbomb från Fjällen! :3









Mer bilder kommer sen! XD
måste bara sova nu, godnattis! :3

Fjällen med klassen! =D

Tre dagar i Sylarna med fint väder! =D
 
Den 27 måndag, första dan:
Vi kom till skolan halv 7 för att packa det sista (väskorna var redan på skolan) och sen hoppa in i bussen. Vi åkte ifrån Ljusdal kl 7.00. Bussresan var lite seg men vi kom fram. Vi stannade en gång en bit innan Storölvån (där vi skulle börja vandringen) för att käka lite innan.
Hela bussresan tog 5 timmar. Väl på Storölvån så får vi lätt fika och sen så bär det iväg.
Vi vandrar i 6 timmar. Det var otroligt segt påvägen dit och man hade bara ont i hela kroppen. Vi fick färdiglagad mat av Sylarnas fjällstation och även sängar! Vi tog alla med oss alla med liggunderlag och sovsäckar men allt fanns ju där! Bara lite drygt..
Vi fick basta sen och slappna och bara vara en stund sen innan sovdags.
 
Den 28 tisdag, andra dan.
Idag skulle vi ha gått upp på Sylarnas topp om det inte hade blåst så himla mycket! Om man skulle ha försökt hade man blåst bort. Så man kunde välja att gå en mindre vandring på runt 2 timmar eller stanna kvar på fjällstationen och vila upp sig. !3 av 20 gick, men jag och Piff (Elvira) stannade med några till. Vi spelade lite kort och hade mys innan alla kom tillbaka. Då gick jag och Piff till bastun för att slappa en stund, mötte några trevliga människor och snackade. När vi väl kom tillbaka så ville alla leka lite lekar. Så lekte lite, spelade kort och hade mys. Sen så fick tjejerna laga mat till alla för att sedan killarna skulle diska.
Alla tjejer bastade medans killarna jobbade och sen hoppade vi in hos dom när dom också slängde sig in i Bastun. När vi alla hade bastat klart och jag och Piff skulle gå till vårt rum så slängde hon upp dörren till killarnas (för att veta hur långt dom hade kommit... Vet inte hur långt hon tänkte där..) så hon såg en kille i våran klass naken (fast hon säger att hon inte gjorde det..) helt utan handuk eller nått.. Jag frågade han sen och han var inte glad.. Ibland undrar jag hur Piff tänker, om hon ens tänker alls?!
Vi umgicks alla lite till och sen så la jag och Piff mig nere med killarna, så malte låg emellan oss (Min GK). Jag sov som ett litet barn jag men malte klagade på att det var lika varmt som i en batsu där nere.
 
den 29 onsdag, sista dan.
Idag skulle vi hem och hem bar det. Mycket kort knäpptes och mycket vacker natur är det där uppe. Det är 16 km vi skulle gå för att ta oss hem, vilket tar 6 timmar. efter 3 km tar vi vårt första stopp. Jag går iväg och ska knåppa på en blomma, och gissa vem som kommer efter... Piff kommer lite småklumpigt springande mot mig och när jag vänder mig om ser jag hur hon flyger fram och landar med huvudet ner i marken.. Såklart har hon stuckat foten! Jag blev bara tvungen då att be henne ligga stilla så jag kunde knäppa kort på det hela! XD
Så jag och hon går längst bak i 13 km i segfart och får inte stanna nån gång utom när vi skulle äta. En härlig vandring men ändå lite typiskt. Vackert väder hela vägen.
Väl vid bussen får vi i oss lite mat och sen så bär det iväg med en skojskoj bussresa hem!
Nu ligger det bara massa arbete framför oss!
 
Nu har 8an börjat på riktigt!
 

Åttan..

Hej! Jag tänkte ta och berätta att nu har jag och Ella börjat åttan, vi har varit på fjäll vandring. Vi har haft våran första spanska lektion. Jag har flyttat till hus med min mor. Måsta bara göra ett inlägg så ni vet att vi lever men att vi har fullt upp. Ny design ska komma upp så småning om. Vi får se när det blir. Mycket som ska planeras. Ella kommer senare skriva om våran fjällvandring med klassen, vad mysigt vi hade!

Här får ni en bild från Ystad, vet inte om ni sett den förr eller inte.

Kramisar från Elvira


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!